Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

AK Parti Gençlik Kolları Çanakkale'de

AK Parti Gençlik Kolları Çanakkale

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı ve yönetimi, Çanakkale'ye AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları ile birlikte gitti.

AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı ve yönetimi, Çanakkale’ye AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları ile birlikte gitti.
AK Parti Erdek İlçe Gençlik Kolları Başkanı Koray Çapacı, ziyaretle ilgili verdiği bilgide, Çanakkale Savaşı’nın denk kuvvetlerin yaptığı bir savaş olmadığını söyledi.
Cumhurbaşkanımızın dediği gibi ‘Çanakkale Savaşı inanç ile teknolojinin savaşıydı ve zafer inancın oldu’ açıklamasına aynen katıldıklarını bildiren Çapacı, “Gerçekleştirilen programla hepimiz muhteşem zaferin kazanıldığı o yerleri görerek o ruhu yaşadığımız gibi ecdadımızdaki inancın gücünü bir kez daha idrak ettik” dedi.

Çanakkale Zaferi’nin 100. yıldönümü kutlamalarına katılmalarını sağlayan, destek veren partililerine teşekkür eden Çapacı, “Çanakkale ruhunu orada görme imkanı bulduk. Çanakkale’deki şehit mezarlarında yan yana yatan şehitlerimiz, çokluk içinde birliğin, iman içinde dirliğin sembolü ve teminatıdır bizim için. Bugün de aynı ruhun bir yansıması olarak birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi perçinliyor ve ‘Biz birlikte Türkiye’yiz’ diyoruz. Geçmişinde Çanakkale gibi destanı olan bir milletin, çözemeyeceği sorun, baş edemeyeceği güçlük kesinlikle yoktur” diye konuştu.



  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli